Ракетний удар по Києву: дев'ятеро травмованих, перевіряється інформація про одного загиблого (оновлено)

Ракетний удар по Києву: дев'ятеро травмованих, перевіряється інформація про одного загиблого (оновлено)

Кількість постраждалих внаслідок масованого обстрілу Києва зросла з одного до трьох осіб,а згодом до дев'яти. Про це повідомив столичний міський голова Віталій Кличко. 

"На даний момент відомо про трьох постраждалих", - написав він об 11:05.

Один постраждалий був госпіталізований. Характер його травм та стан здоров'я наразі не розголошуються. Двом іншим постраждалим надали медичну допомогу безпосередньо на місці події. 

За словами Кличка, в результаті обстрілу могла загинути людина. На даний момент ця інформація перевіряється відповідними службами. 

Об 11:23 стало відомо, що поранених вже дев'ять

"Уже 9 постраждалих в різних районах столиці. Шістьох із них госпіталізували", - розповіли в КМДА.

Як відомо, 8 липня російське окупаційне військо масовано вдарило по Києву ракетами різних типів. Внаслідок атаки зафіксовано падіння уламків у шести районах столиці: 

  • Солом'янський район. У Солом'янському районі зафіксовано пошкодження офісної будівлі. Масштаб руйнувань та можливі наслідки для працівників ще уточнюються.
  • Голосіївський район. Уламки ракети впали біля житлового будинку в Голосіївському районі. Наразі немає інформації про постраждалих.
  • Дніпровський район. У Дніпровському районі уламки спричинили пожежу в житловій забудові. Рятувальники активно працюють над ліквідацією загоряння та евакуацією мешканців.
  • Дарницький район. Зафіксовано пошкодження приватного будинку в Дарницькому районі. Ступінь руйнувань та можливі постраждалі уточнюються.
  • Деснянський район. У Деснянському районі також виникло займання будинку внаслідок падіння уламків. Пожежні бригади працюють над локалізацією вогню.
  • Шевченківський район. У Шевченківському районі зафіксовано падіння уламків.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак наголосив, що росіяни умисно вели вогонь по цивільному населенню та інфраструктурі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Китай відіграє ключову роль в підтримці агресії рф проти України.

Головне