Ракетний удар по Києву: є загибла, поранених вже дев'ять (оновлено)

Ракетний удар по Києву: є загибла, поранених вже дев'ять (оновлено)

Внаслідок вранішнього ракетного обстрілу Києву число поранених зросло до семи осіб, майже усі травмовані в Соломʼянському районі. Про це повідомив столичний міський голова Віталій Кличко.

"Шістьох людей госпіталізували, одному постраждалому, 13-річному хлопцю, медики надали допомогу на місці", - зазначив він. 

О 8:27 Кличко навів оновлені дані: дев'ятеро постраждалих в Соломʼянському та Святошинському, вісім з них ушпиталено.

У КМВА заявили про одну загиблу.

Ракетний удар по Києву 23 січня: наслідки по районах 

  • Дарницький район: уламки збитих ворожих повітряних засобів нападу впали на дах житлової багатоповерхівки та на територію ДНЗ (без подальших загорянь). Даних про поранених немає.
  • Святошинський район: поруч з дитячим садком палають автомобілі, є пошкодження одного будинку. Горить нежитлова двоповерхова будівля.
  • Солом'янський район: пошкоджено житловий будинок. 
  • Печерський район: руйнувань зазнала нежитлова будівля.

Нагадаємо, окупаційні війська у ніч проти 23 січня чотирма зенітними керованими ракетами С300/400 ударили по цивільній інфраструктурі Харкова та області. Близько 3:30 росіяни завдали ракетного удару по місту Балаклія.

Як писав "Ми-Україна" раніше, упродовж минулої доби, 22 січня, військовослужбовці армії рф здійснили три ракетних та 65 авіаударів. Противник більш як 55 разів відкривав вогонь з РСЗВ по мирних населених пунктах країни, а також по позиціях ЗСУ та Сил оборони. Є руйнування, загиблі та поранені.

Головне