Ракетний удар по Грозі: безвісти зниклими залишаються четверо осіб

Ракетний удар по Грозі: безвісти зниклими залишаються четверо осіб

Після ракетної атаки рф по селу Гроза на Харківщині четверо відвідувачів кафе, у яке влучили окупанти, вважаються зниклими безвісти, серед них двоє дітей. Про це повідомив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

За його словами, на місці влучання були виявлені одинадцять фрагментів тіл, всі їх відправили на ДНК-експертизу. Це дозволить встановити, чи були ці зниклі чотири людини серед відвідувачів кафе.

"Перебрали кожну цеглинку та вилучили всі рештки тіл і документи в с. Гроза. Разом з ДСНС закінчили роботу на місці влучання в Грозі. Шукати загиблих під завалами допомагав три спеціально навчені службові собаки. Шестеро поранених та п’ятдесят один загиблий - такий результат цієї ракетної атаки росіян станом на зараз", - зазначив Болвінов.

І додав: "Вилучені сьогодні рештки тіл також будуть досліджені з використанням ДНК лабораторій".

Як повідомляли "Ми-Україна", в ООН відреагували на російський ракетний удар по кафе у селі Гроза у Харківській області. Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш заявив, що напади на цивільну інфраструктуру заборонені міжнародним гуманітарним правом.

 

Головне