Ракетний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла до 18

Ракетний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла до 18

Унаслідок російського ракетного удару по Дніпру загинули троє цивільних, а кількість поранених зросла до 18, серед яких четверо дітей.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Внаслідок ракетних ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки і один з медзакладів. З-під завалу двоповерхового житлового будинку рятувальники дістали 3 загиблих. Ще одну жінку вдалося врятувати. Її дістали із зруйнованого будинку та передали медикам", - зазначається у повідомленні.

На місці трагедії працюють психологи, які надають допомогу постраждалим. Загалом до ліквідації наслідків залучено понад 60 рятувальників та 18 одиниць техніки.

Нагадаємо, ввечері 25 жовтня, міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що "шахед" влучив у житловий будинок в Солом’янському районі.

“У Соломʼянському районі столиці вибух. Попередньо, ворожий БпЛА влучив у житловий будинок. Всі екстрені служби на місці. Подробиці згодом”, - спершу написав Кличко.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, НАТО розглядає потенційні відповіді на відправлення північнокорейських військових до росії. 

Головне