Ракетний удар по Дніпропетровщині: у Новомосковську зросла кількість постраждалих

Ракетний удар по Дніпропетровщині: у Новомосковську зросла кількість постраждалих

Кількість постраждалих через ракетний удар рф по  Новомосковську на Дніпропетровщині зросла до 27 осіб. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"За уточненими даними, у Новомосковську через ракетний удар 27 постраждалих. 11-ро залишаються в медзакладі. З них четверо – діти. У Кривому Розі та районі - 4 потерпілих. Одна людина госпіталізована в стані середньої тяжкості", - зазначив Лисак.

При цьому він наголосив, що усі постраждалі перебувають під постійним наглядом лікарів.

Водночас у Національній поліції зазначили, що всього по Україні під час ракетної атаки рф вранці 8 січня постраждали 38 осіб, четверо людей загинуло.

"Сьогодні вранці ворог атакував Харківську, Дніпропетровську, Запорізьку та Хмельницьку області. Станом на 12:00 відомо про чотирьох загиблих. Пошкоджено житлові будинки, об’єкти інфраструктури, транспортні засоби. Поліцейські працюють на місцях влучань, надають допомогу людям, документують воєнні злочини росії", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", Дніпропетровщина вранці 8 січня пережила черговий масований ракетний обстріл. В області внаслідок ворожої атаки постраждали близько 30 людей.

Головне