Рада ухвалила закон про збільшення чисельності НАБУ

Рада ухвалила закон про збільшення чисельності НАБУ

Рада ухвалила закон про збільшення чисельності НАБУ. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

332 українські депутати підтримали законопроєкт про збільшення граничної чисельності штату Національного антикорупційного бюро України з 700 до 1000 працівників.

Він передбачає поетапне проведення конкурсу на заміщення додаткових вакантних посад: у 2024 році - на 100 посад; у 2025 році - на 100 посад; у 2026 році - на 100 посад.

Загалом же передбачено збільшити граничну чисельність штату НАБУ з 700 до 1000 осіб, передбачивши, зокрема, збільшення кількості осіб начальницького складу з 500 до 750 осіб. Тобто, загалом штат збільшать на 300 посад, з них – посади начальницького складу матимуть більшість – 250.

Нагадаємо, співробітники поліції документують наслідки атаки на Київщину, яку російські загарбники здійснили в пʼятницю, 8 грудня. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної військової адміністрації.

Відомо,що уламки від ракет пошкодили три приватні будинки та транспортний засіб. На щастя, поранених немає.

Як писали "Ми-Україна" раніше, що російське окупаційне військо у ніч п'ятниці, 8 грудня, обстріляло Харків ракетами. Попередньо встановлено, що для атаки ворог застосував керовані боєприпаси С-300, внаслідок прильотів яких у місті стались руйнування та пожежі. Відомо про двох поранених осіб. 

В цілому по Харкову противник цієї ночі здійснив шість ударів, Ракетний обстріл ворога стався близько 3-ї ночі.

Головне