Рада ЄС продовжила санкції за анексію Криму

Рада ЄС продовжила санкції за анексію Криму

Рада ЄС 17 червня продовжила санкції проти Росії до 23 червня 2025 року. Про це повідомляють із посиланням на пресслужбу Ради ЄС.

Санкції продовжили ще на рік – до 23 червня 2025 року.

"Обмежувальні заходи, які діють наразі, були вперше запроваджені в червні 2014 року та включають заборону на імпорт продукції з незаконно анексованого Криму чи Севастополя до ЄС, інфраструктурні чи фінансові інвестиції та туристичні послуги з незаконно анексованого Криму чи Севастополя", – йдеться у повідомленні.

Санкції вперше було запроваджено у червні 2014 року включають заборону на імпорт до ЄС товарів, що походять з окупованих Криму та Севастополя, а також на інфраструктурні або фінансові інвестиції та туристичні послуги з окупованих Криму або Севастополя. 

Нагадаємо, латвійський уряд готує вже другу партію безпілотників для Збройних сил України (ЗСУ), які були закуплені в рамках підтримки України. Про це повідомив міністр оборони Латвії Андріс Спрудс.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сьогодні, 17 червня ввечері, 27 очільників держав та урядів подискутують про те, хто стане наступним президентом Європейської комісії, президентом Європейської ради та високим представником блоку із закордонних справ та політики безпеки. Про це повідомило видання Euronews.

Головне