Рада дозволила перераховувати кошти від продажу майна держпідприємств до держбюджету

Рада дозволила перераховувати кошти від продажу майна держпідприємств до держбюджету

Верховна Рада у другому читанні та в цілому ухвалила закон про зміни до Бюджетного кодексу, які дозволяють зараховувати кошти від продажу майна державних підприємств до державного бюджету. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

"За" проголосували 243 депутати.

"Рада проголосувала закон про зміни до Бюджетного кодексу для того, щоб стало можливо зараховувати до Державного бюджету коштів, отриманих від реалізації майна держпідприємств", -зазначив він.

Пропонують включити до джерел формування спеціального фонду державного бюджету кошти, отримані від реалізації майна державних унітарних підприємств відповідно до закону "Про особливості припинення державних підприємств за рішенням Фонду державного майна України".

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила законопроєкт про добровільну мобілізацію засуджених у другому читанні. Про це повідомив член парламенту Ярослав Железняк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вдень 8 травня завдало удару по Салтівському району. Поранень зазнали п'ятеро осіб, з яких троє дітей. 

Головне