Пятов завершує кар'єру у “Шахтарі” 

Пятов завершує кар'єру у “Шахтарі” 

Голкіпер Андрій Пятов вирішив завершити кар’єру у футбольному клубі “Шахтар”. Про це повідомив генеральний директор клубу Сергій Палкін, інформує офіційний сайт "Шахтаря". 

"Андрій Пятов на цей момент завершив свої виступи як футболіст нашого клубу. Він пройшов дуже великий і яскравий шлях – 16 років, 482 матчі, дуже багато титулів та перемог. Тому ми повинні бути вдячними йому за це. Ви знаєте, що ми гратимемо 6 серпня благодійний поєдинок з "Тоттенгемом" і запропонували П'ятову зіграти прощальний матч, аби віддячити за все, що Андрій зробив для "Шахтаря", - розповів Палкін. 

За його словами, Пятов отримав пропозицію стати тренером голкіперів "Шахтаря".   

"Ми прощаємося з Андрієм лише як із футболістом, але хотіли би бачити його в тренерському штабі Патріка ван Леувена як наставника воротарів. Пропонуємо П'ятову залишитися в клубі, адже для нас є дуже важливими його знання, його харизма. Ми маємо багато молодих футболістів, і досвід Андрія дуже потрібний. Тому ми впевнені, що він допоможе", - генеральний директор клубу

Зазначається, що 39-річний голпікер виступав за "Шахтар" з 2007 року. Він грав за "Ворсклу". Пятов є 11-разовим чемпіоном України. У 2009 році здобув із командою Кубок УЄФА. 

Такоє у 2006 році став віцечемпіоном Європи у складі молодіжної збірної України.

Нагадаємо, що у віці 58 років помер колишній гравець збірної Італії та низки італійських клубів Джанлука Віаллі.

Пятов завершує карєру у “Шахтарі” напередодні увечері в одному з турецьких готелів сталась масова бійка між гравцями українського футбольного клубу “Минай” та російського “Шинника”

Головне