Путін вирішив ратифікувати Договір про всеосяжне стратегічне партнерство з КНДР

Путін вирішив ратифікувати Договір про всеосяжне стратегічне партнерство з КНДР

Російський диктатор Володимир Путін вніс до Державної думи проект ратифікації Договору про всеосяжне стратегічне партнерство між рф та Північною Кореєю.

Документ про стратегічне партнерство між Москвою та Пхеньяном було підписано ще 19 червня, у ході візиту російського диктатора до КНДР. Він передбачає надання військової допомоги у випадку агресії проти одного з учасників договору.

Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко прокоментував даний крок російського диктатора. Зокрема він заявив, що світ повинен буде відреагувати, якщо КНДР вступить у війну в Україні. У випадку, якщо цього не станеться, росія нападе на країни НАТО протягом наступних кількох років, наголосив керівник ЦПД.

"Якщо демократії закриють очі на можливий повноцінний вступ у війну КНДР на боці росії, москва почне підготовку і накопичення ресурсів для атаки країн НАТО у наступні 4-6 років. Зокрема, країни Балтії будуть під загрозою", - зазначив Коваленко.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський заявив, що Україна фіксує посилення співпраці між росією та Північною Кореєю. Глава держави наголосив - посилення цієї співпраці свідчить про необхідність розвивати відносини України з партнерами.

Головне