Путін намагається розділити світ, щоб бодай якось вийти з ізоляції, - Зеленський

Путін намагається розділити світ, щоб бодай якось вийти з ізоляції, - Зеленський

На пресконференції на другий день Саміту миру президент України Володимир Зеленський наголосив, що диктатор Володимир Путін намагається розділити світ, щоб бодай якось вийти з ізоляції. Про це повідомили у трансляції на каналі "Ми-Україна".

"Він розуміє, що він ізольований. Але, на жаль, ще є люди, які балансують попри весь тероризм, що він приніс у багато країн світу... На мою думку, Путін бореться тільки за себе... Він думає про двополярність світу, він намагається розділити світ, адже вийти з ізоляції йому неможливо. А отже він робить все, щоб до нього хтось доєднався", - зазначив український лідер.

Та додав, що завдання України - зробити все, щоб ізоляцію Путіна зрозуміло і його суспільство, тоді буде можливість закінчити цю війну дипломатично.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час пресконференції на другий день Саміту миру заявив, що міжнародна підтримка для України залишається міцною та різноманітною.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Володимир Путін зробив усе, щоб представники Китаю працювали з іншими дипломатичним установами інших країн, щоб ті скасували свою присутність на Глобальному саміті миру та приєдналися до китайсько-бразильських пропозицій. Про це президент Володимир Зеленський повідомив на пресконференції після Глобального саміту миру.

Головне