Путін може напасти на Польщу, країни Балтії та інших союзників НАТО, — Камала Гарріс

Путін може напасти на Польщу, країни Балтії та інших союзників НАТО, — Камала Гарріс

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським наголосила, що продовжувала б підтримку України. 

Вона припустила, що російський диктатор Володимир Путін може націлитись на Польщу, країни Балтії та інших союзників НАТО.

"Історія показала, що якщо ми дозволимо таким як Путін безкарно захоплювати чужі території, вони будуть продовжувати, і Путін може націлюватися на Польщу, на країни Балтії та інших союзників НАТО. Інші потенційні агресори, по всьому світу, дуже уважно спостерігають за тим, що відбувається в Україні. Якщо Путіну дозволять перемогти, вони будуть натхненні", — сказала віцепрезидентка США під час зустрічі з Володимиром Зеленським.

Вона також додала, що "Путін почав цю війну і він може закінчити її завтра ж, якщо він просто виведе свої війська з суверенної території України. Він продемонстрував, що не має наміру цього робити. Замість цього, він продовжує бити по цивільних об'єктах, тероризуючи народ України". 

Вона сказала, що Путін почав цю війну і може закінчити її навіть завтра, якщо виведе російські війська з суверенної території України.

"Агресія Путіна – це не лише атака на народ України. Це також атака на фундаментальні поняття, такі як суверенітет і територіальна цілісність", – додала вона.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський та кандидатка в президенти від Демократичної партії Камала Гарріс зустрілися в Білому домі. Про це повідомили з трансляції з Білого дому.

Головне