Путін міг домовитись з північнокорейським диктатором Кім Чен Ином про дешеву роботу силу, – Мусієнко

Путін міг домовитись з північнокорейським диктатором Кім Чен Ином про дешеву роботу силу, – Мусієнко

Президент росії Володимир Путін міг таємно домовитися з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином про постачання дешевої робочої сили з КНДР для підтримки російської економіки на тлі міжнародних санкцій. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

За словами керівника Центру військово-правових досліджень, ці люди можуть працювати на військових заводах росії, де не вистачає працівників.

"Втім, пік загроз від КНДР поки що пройшли, наразі входимо у режим плато. Більшу кількість того, що КНДР могла передати зі складів (сумарно це 4,8 млн снарядів і мін), вони вже передали", – додав він.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроєкт про перезавантаження Бюро економбезпеки. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк. Рішення підтримали 239 депутатів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, міжнародне агентство з атомної енергії підтримує плани України по добудові атомних блоків на Хмельницькій АЕС. Про це повідомляє генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі.

"Ми будемо це підтримувати. Це, знову ж таки, те, що я обговорював з міністром Галущенком і з директором "Енергоатому" паном Котіним. Ми перебуваємо в контакті щодо того, як Агентство може підтримати ці плани", - зазначив гендиректор агентства.

Головне