Путін є втіленням війни, він не зміниться, – Зеленський

Путін є втіленням війни, він не зміниться, – Зеленський

Президент Володимир Зеленський провів конференцію перед учасниками Всесвітнього Економічного Форуму у Давосі та заявив, що Путін насолоджується війною. 

"Ми всі знаємо, що він є єдиною причиною, чому різні війни та конфлікти тривають. І чому всі спроби відновити мир провалилися. І він не зміниться. Ми повинні змінитися, щоб безумство, яке перебуває в голові цієї людини або іншого агресора, не перемогло", – заявив Президент України під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Зеленський назвав диктатора втіленням війни, наголошуючи, що паралельно з цим російський диктатор є чесним в тому, що він хоче, що робить і хто є його цілями. 

"Його відповіддю на обмеження хаосу у світі є безмежна підтримка терористичних сил. Він насолоджується конфліктами, які приносять страждання іншим. Його відповідь на заклики до миру — це постачання все більшої кількості озброєння з Північної Кореї та Ірану", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що повна сила накладених на росію санкцій Заходу могла б змусити президента Володимира Путіна піти на поступки.

Про це він повідомив на Всесвітньому економічному форумі у швейцарському Давосі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на засіданні, 16 січня, Верховна Рада прийняла законопроєкт №10062 щодо цифровізації армії. Про це повідомив представник "Голосу" Ярослав Железняк.

Законопроєкт підтримали 249 нардепів. За його словами, це сталося після "довгих і складних дискусій і провалу багатьох правок".

Головне