Путін, який не перемагає, не потрібен нікому, - Аббас Галлямов

Путін, який не перемагає, не потрібен нікому, - Аббас Галлямов

Підтримка російського диктатора Володимира Путіна в рф нині тримається лише на тому, що росіяни звикли його вважати найсильнішим. Тому його більше нічого і не залишається окрім продовжувати вести війну в Україні, розповів в інтерв'ю "Ми-Україна" політолог, політтехнолог та ексспічрайтер Путіна Аббас Галлямов.

"Путін, який не перемагає, нікому не потрібен. Єдине, чому люди його ще підтримують і вважають потрібним, тому що вони звикли вважати його найсильнішим. Інших джерел легітимності у нього немає, адже ніхто не вірить в те, що він турбується про людей, чи що він чесний чи не корумпований", - зазначив він.

Галлямов наголосив, що на сьогодні по всіх параметрах, окрім сили, у Путіна "сильні мінуси". Навіть попри те, що віра у його непереможність серед росіян за останні два роки сильно похитнулась зусиллями Сил оборони України, він поки що зберігає позиції. Але якщо буде втрачено і їх - це означатиме для російського диктатора кінець.

"Тому він воюватиме поки або його армія повністю не буде розбита, або поки йог не скинуть всередині країни", - підсумував він. 

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни (ISW) дійшли висновку, що нині Путін інтенсифікує зусилля зі створення передумов для ескалації щодо країн Балтії. Фахівці вважають, що таким чином російський лідер намагається послабити НАТО.

Як писав "Ми-Україна" раніше, сили НАТО ведуть підготовку до "тотальної війни" з росією, яка потенційно може розпочатися упродовж наступних двох десятиліть. Очільник військового комітету Альнсу Роб Бауер заявив, що до цього слід підготуватися також і цивільному населенню, зокрема бути готовими до потенційного призову на військову службу.

Головне