Прикордонники на півдні знищили два FPV-дрони ворога

Прикордонники на півдні знищили два FPV-дрони ворога

Українські прикордонники відбили атаку FPV-дронів, які намагались обстріляти наші позиції. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Відомо, що два безпілотники-камікадзе були знищені пострілом у повітрі. А третій дрон вибухнув сам на підльоті, не завдавши шкоди українським воїнам.

"Три FPV-дрони атакували з позицію прикордонників на півдні України. Боєць з позивним "Музикант" почув зграю ворожих пташок. 2 коптери він ліквідував у повітрі, а третій безпілотник не завдав зайвого клопоту, вибухнувши самостійно на підльоті", - йдеться в повідомленні.

Як писали ми раніше, у  тимчасово окупованому Донецьку пролунали сильні вибухи. Внаслідок цього над містом підіймаються густі чорні клуби диму.

Нагадаємо, що під час випробувань твердопаливної ракети Epsilon S Японського агентства аерокосмічних досліджень (JAXA) вибухнув ракетний двигун. Про це повідомило Міністерство освіти, науки та технологій Японії

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, вночі, 11 липня, стався вибух на захопленому росіянами елеваторі у Новоолексіївці, що на Херсонщині. За попередньою інформацією, прилетіло у склади з боєкомплектами.

Головне