Пригожин з "вагнерівцями" можуть повернутися в Африку, - експерт

Пригожин з

Найманці ПВК "Вагнера" точно не повернуться в російську армії, адже їх там вбʼють свої "колеги по цеху". Таку думку висловив військовий експерт Павло Нарожний в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

На його думку, Євген Пригожин та "вагнерівці" взагалі можуть повернутися в Африку.

"Що з ними буде. Вони точно не підуть в армію, тому що якщо вони асимілюються з армією, їх в цій армії і знищать. Одного за одним всіх ватажків "Вагнера" або відправлять в красні роти, або в якісь там штурми м'ясні. Тобто вони всі загинуть, вони усі це прекрасно розуміють, включно з Пригожиним і всіма іншими. Тобто вони триматимуться купи і будуть одним таким величезним угрупованням. Де вони зараз знаходяться у мене немає інформації. Я думаю Білорусь один з можливих варіантів, тому що ми бачили супутникові знімки де будуються величезні табори з наметами. Це один із реалістичних сценаріїв. Третій сценарій - він може повернутися в Африку. Де була його величезна робота, де він захопив копалини золота і всього іншого. Але він точно не повернеться додому, точно не асимілюється з російською армією", - зазначив Нарожний.

Як повідомляли "Ми-Україна", федеральній службі безпеки рф наказали вбити Євгена Пригожина після провальної спроби ватажка “вагнерівців” піти на Москву.

Головне