Пригожин може використовувати Білорусь як "логістичний хаб", - ГУР

Пригожин може використовувати Білорусь як

Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин може використовувати Білорусь як "логістичний хаб". Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону "Єдині" новини на каналі "Ми-Україна".

На його переконання, наразі говорити про повне перебазування "вагнерівців" до Білорусі зарано.

"Що стосується Пригожина в Білорусі. Ну очевидно, що він там буватиме. Тобто можна говорити про перенесення юридичної адреси, про зміну юридичної адреси. Про використання Білорусі як логістичного хабу для можливого перекидання на інші напрямки і можливо інші континенти, наприклад, Африку. Я думаю що списувати поки зарано. Але вести мову, що весь особовий склад ПВК "Вагнера", сили і засоби буде перебазовано до Білорусі, поки що зарано. Більшою мірою це такі інформаційні активності, які мають показати дотримання тих домовленостей, які були озвучені за результатами ось цих останніх подій, маршів і заколотів", - зазначив української розвідки.

Нагадаємо, на думку військового експерта Павла Нарожного, Євген Пригожин та “вагнерівці” можуть повернутися в Африку.

Як повідомляли "Ми-Україна", Президент Володимир Зеленський вважає, що відповідь президента росії Володимира Путіна на збройний заколот ПВК “Вагнера” була слабкою. На думку глави української держави, російський диктатор втрачає контроль над власним народом. 

Головне