Протягом минулої доби відбулось 36 бойових зіткнень, — Генштаб

Протягом минулої доби відбулось 36 бойових зіткнень, — Генштаб

Протягом минулої доби, 4 серпня, відбулося 36 бойових зіткнень на фронті. Окупанти атакували Україну, зокрема з реактивних систем залпового вогню, здійснювали авіаційні удари. Про це повідомляє Генштаб.

Протягом минулої доби ворог завдав одного ракетного та 50 авіаційних ударів, здійснив 86 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Внаслідок російських атак є загиблі та поранені серед цивільних. Руйнувань зазнали житлові будинки й інша цивільна інфраструктура.

Авіація Сил оборони за добу завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян. Також ЗСУ знищили два ударних дрони типу Shahed.

На Сіверському та Слобожанському напрямках російські окупанти завдали авіаційних ударів. Здійснили мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку російські військові завдали авіаційних ударів в районі Шийківки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку Сили оборони стримують росіян у районах Кліщіївки та Курдюмівки. Від російських артилерійських обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку українські захисники успішно відбили атаки російських військ. Артилерійських обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів.

На Херсонському напрямку російські військові завдали авіаційних ударів понад 25 населених пунктів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у межах проекту Міністерства внутрішніх справ “Потерь.НЕТ” ідентифікований 61 431 російський військовий, який загинув в Україні.

Головне