Протягом доби на фронті відбулося 79 бойових зіткнень

Протягом доби на фронті відбулося 79 бойових зіткнень

Протягом доби 28 лютого на фронті відбулося 79 бойових зіткнень. Росіяни 64 рази намагалися атакувати підрозділи Сил оборони. Про це повідомили у Генштабі.

На Сіверському та Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 30 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили одну атаку.Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили шість атак противника. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку, Силами оборони відбито вісім атак противника. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку, наші захисники відбили 20 атак ворога. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали близько 20 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку 25 разів намагався прорвати оборону наших військ. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинились понад 20 населених пунктів.

На Оріхівському напрямку Силами оборони відбито одну атаку противника. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів.

Протягом доби ворог завдав 5 ракетних та 91 авіаційний удар, здійснив 102 обстріли з реактивних систем залпового вогню позицій наших військ та населених пунктів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вдарили вдень 28 лютого КАБами по селищу Великий Бурлук у Харківській області. Внаслідок атаки загинула шестирічна дитина. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, звернення "депутатів" невизнаного Придністров'я до росії про захист від Молдови не було результатом, на який чекали у Москві. Про це повідомили у ГУР.

Головне