Противник намагається проводити штурми із залученням всього наявного потенціалу, - Юрій Федоренко

Противник намагається проводити штурми із залученням всього наявного потенціалу, - Юрій Федоренко

Російські окупаційні війська продовжують активні наступальні дії на українському фронті, намагаючись використати весь наявний у них потенціал. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Юрій Федоренко, командир батальйону ударних безпілотників "АХІЛЛЕС" 92-ї окремої штурмової бригади.

Однак, незважаючи на ці зусилля, ворог не досягає значних успіхів у зоні відповідальності 92-ї окремої штурмової бригади.

"Ініціатива на ділянках, де ми дислокуємось, повністю залишається на боці Сил оборони України", - зазначив військовослужбовець, підкреслюючи стійкість українських захисників перед обличчям ворожих атак.

Ця оцінка ситуації свідчить про ефективність оборонних дій українських військ та їхню здатність протистояти агресивним намірам противника.

"На моє переконання, Ініціатива на відтинках, де ми знаходимося, залишається на боці Сил оборони України повною мірою", - зазначив він.

Нагадаємо, влада російського Новоросійська заявила, що місто перебуває під атакою безекіпажних катерів. Про це повідомив мер Новоросійська Андрій Кравченко. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Вільнюс і Варшава готові навчати військових української армії. Навчання можуть пройти на спільній платформі. Про це повідомили на трансляції пресконференції президента Польщі Анджея Дуди з президентом Литви Гітанасом Науседою.

 

Головне