Противник атакував Красногорівку Донецької області: поранень зазнали троє людей

Противник атакував Красногорівку Донецької області: поранень зазнали троє людей

Російська армія у неділю, 24 березня, атакувала Красногорівку Донецької області, в результаті ворожої агресії постраждало троє людей. Про це повідомляє пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Відомо, що поранень зазнали двоє жінок та літній чоловік. Постраждалих госпіталізували до медичного закладу.

"Близько 09:30, окупаційні війська здійснили артилерійський обстріл житлової забудови м. Красногорівка. Від ворожої атаки зазнали поранень двоє жінок 57 й 64 років. Вже через годину російська армія нанесла авіаудар по цьому ж кварталу, внаслідок чого отримав поранення 70-річний чоловік. Усіх постраждалих з саднами, осколковими пораненнями й забоями доставлено до медичного закладу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що російські окупаційні війська вчергове атакували Сумську область, в результаті обстрілу постраждав об'єкт енергетичної інфраструктури. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, енергосистема Харкова та області зазнала надзвичайних руйнувань. На деяких енергооб'єктах досі розбирають завали та оцінюють масштаби завданої шкоди.

 

Головне