Протести через Карабах: у Вірменії загинуло 30 осіб

Протести через Карабах: у Вірменії загинуло 30 осіб

У Нагірному Карабаху після початку військової операції Азербайджану загинули близько 30 людей, ще понад 200 отримали поранення, інформує Арменпрес.

Відомо, що силовики Азербайджану застосовують проти мирного цивільного населення великокаліберну зброю, зокрема артилерію.

“В результаті обстрілів на даний момент відомо про 32 загиблих та понад 200 поранених. У тому числі серед мирного населення загинуло семеро людей, двоє з яких діти, 35 поранені, з них 13 дітей!, – йдеться у повідомленні.

Наразі азербайджанська служба безпеки розпочала розслідування.

Президент Азербайджану Ільхам Алієв розповів, що розмінування окупованих територій триватиме майже 30 років і коштуватиме 25 мільярдів доларів.

Нагадаємо, що в Міністерстві оборони Вірменії 15 серпня заявили про обстріл Азербайджаном автомобіля з представниками цивільної місії ЄС. Це нібито сталося у районі азербайджанського населеного пункту Юхарі Шоржа.

Як писав “Ми-Україна” раніше, Вірменія більше не вважає росію гарантом безпеки, “в результаті подій в Україні можливості рф змінилися”. На цьому, навіть попри навіть загрозу відновлення конфлікту з Азербайджаном

Головне