Просування росіян на Курщині вдалося знову зупинити, - Коваленко

Просування росіян на Курщині вдалося знову зупинити, - Коваленко

Керівник Центру протидії дезінформації при Раді нацбезпеки та оборони Андрій Коваленко повідомив, що у Курській області рф Силам оборони України вдалося зупинити просування росіян. 

Як зазначив очільник ЦПД у себе в Telegram, українським захисникам вдалося зупинити просування росіян попри значний тиск.

"На Курщині вдалося знову зупинити просування росіян, попри великий тиск", - зазначив керівник Центру протидії дезінформації.

Нагадаємо, напередодні президент Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти вже кілька діб поспіль намагаються прорвати оборону українських сил на Курщині

"Активні дії зараз по всій довжині фронту, але особливо жорстокі бої на Покровському та Курахівському напрямках. П’яту добу тривають спроби росіян прорвати нашу оборону на Курщині. Хлопці тримаються та контратакують", - повідомив глава держави.

Як писав "Ми-Україна" раніше, командир батальйону ударних безпілотників "АХІЛЛЕС" Юрій Федоренко заявив, що Курська операція ЗСУ зіграла важливу роль та допомогла покращити ситуацію на Донеччині та Харківщині.

Головне