Проспект Правди у Києві перейменували на честь Європейського Союзу

Проспект Правди у Києві перейменували на честь Європейського Союзу

У Подільському районі Києва проспект Правди перейменували на честь Європейського Союзу. Про це повідомили на сайті Київської міськради. 

Це рішення було прийняте сьогодні на засіданні Київської міської ради. Раніше кияни обрали цю назву під час голосування у "Київ Цифровий".

Проспект знаходиться у Подільському районі. Він був названий на честь центрального органу комуністичної партії радянського союзу – газети "Правда".

"Назва запропонована на честь економічного і політичного союзу, який об’єднує 27 держав-членів, що розташовані в Європі. Європейський Союз — давній і надійний геополітичний, економічний, а віднедавна і військовий партнер України. Тож ушанування ЄС у столичній топоніміці є логічним кроком на шляху до зміцнення взаємин", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, через дефіцит електроенергії, викликаний масованою ракетно-дроновою атакою росіян на енергетичні об'єкти, обмежать постачання промисловості та бізнесу. Йдеться про часовий проміжок з 18:00 до 23:00. Про це повідомили в "Укренерго".

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні розглядають можливість запровадження обов'язкових освітніх курсів з міжнародного гуманітарного права у загальноосвітніх школах та для держслужбовців. Про це повідомила пресслужба Мінреінтеграції.

Головне