Промисловість рф не здатна забезпечити потреби фронту, тому техніки поменшало, - Денис Попович

Промисловість рф не здатна забезпечити потреби фронту, тому техніки поменшало, - Денис Попович

Російська промисловість виявилася неспроможною повністю забезпечити потреби фронту, що призвело до помітного зменшення кількості техніки у військах. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив Денис Попович, військовий оглядач.

За словами військового оглядача, окупанти змушені використовувати техніку зі складів зберігання, яку відновлюють та відправляють на фронт.

Незважаючи на цілодобову роботу промислових потужностей, росії не вдається повністю задовольнити військові потреби.

Експерт підкреслив, що масштаби втрат виявилися значно більшими, ніж очікувала російська сторона. Він зазначив, що велика кількість техніки вже була задіяна, знищена, відремонтована та повторно відправлена на фронт, що призвело до виснаження складських запасів. За прогнозами фахівця, наявних ресурсів рф вистачить приблизно на рік-півтора.

"Вони виявилися значно більшими, ніж розраховувала РФ. Істина у тому, що вже багато техніки вони зняли, вона знищується-ремонтується-постачається на фронт, склади виснажуються. За прогнозами, на рік-півтора вистачить їм цієї техніки", - зазначив він.

Нагадаємо, російське окупаційне військо вранці 25 липня вчергове атакувало населений пункт Куп'янськ-Вузловий на Харківщині. Внаслідок удару постраждала цивільна та енергетична інфраструктура селища, розповів в ефірі "Ми-Україна" голова Куп'янської МВА Андрій Беседін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, американські та канадські винищувачі перехопили біля узбережжя Аляски кілька російських та китайських бомбардувальників. Про це повідомляють на Twitter (X) Північноамериканського командування повітряно-космічної оборони (NORAD).

Головне