Прокурори передали до суду справу про "п'яні вечірки" у Києві

Прокурори передали до суду справу про

Київська обласна прокуратура спрямувала до суду справу про "п'яні вечірки" у Києві. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

За даними ювенальних прокурорів, обвинувачені запрошували дівчат до орендованої у Києві квартири, там спільно розпивали алкогольні напої та доводили дівчат до безпорадного стану. Після цього за участю потерпілих зловмисники виготовляли контент порнографічного характеру та публікували його у соціальних мережах.

У прокуратурі зазначили, що організатору вечірок інкримінували вчинення сексуального насильства щодо трьох потерпілих, одна з яких на час вчинення злочину була неповнолітньою. Також його звинувачують у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні зображень порнографічного характеру і хуліганстві (ч. 2, 3 ст. 153, ч. 1, 3 ст. 301, ч. 2 ст. 296 КК України).

Один з учасників вечірок також обвинувачують у виготовленні, зберіганні і розповсюдженні зображень порнографічного характеру у змові з організатором, та хуліганстві з винятковим цинізмом (ч. 3 ст. 301, ч. 2 ст. 296 КК України). Іншого учасника вечірок судитимуть за вчинення сексуального насильства щодо однієї з потерпілих (ч. 3 ст. 153 КК України).

Досудове розслідування у справі було завершено у червні цього року. При цьому у прокуратурі звинуватили сторону захисту у затягуванні справи.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Києві група молодиків з п'яти-семи людей 20-річного віку споювала дівчат, а тоді ґвалтувала їх, знімала на відео та оприлюднювала все у соцмережах.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.