Прогноз погоди в Україні на 7 жовтня: дощі та грози у більшості регіонів

Прогноз погоди в Україні на 7 жовтня: дощі та грози у більшості регіонів

В Україні на 7 жовтня прогнозуються дощі та грози, зокрема на півдні, у центрі, Чернігівській та Сумській областях, а також невеликий дощ у західних та східних регіонах. Температура коливатиметься від 7 до 27 градусів залежно від регіону.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики прогнозують на 7 жовтня хмарну погоду з проясненнями майже по всій території України. Дощі очікуються в південних, центральних, Чернігівській та Сумській областях, місцями можливі грози. В західних та східних областях можливий невеликий дощ. Вітер західний, у східних регіонах південний, швидкістю 7-12 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День територіальної оборони України: привітання зі святом – вірші, проза та картинки

Температура повітря у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях становитиме вночі 7-12°, вдень 11-16°. У південних та східних регіонах вночі 12-17°, вдень 16-21°, а на сході  до 27°.

Прогноз по Київщині

По Київщині на 7 жовтня прогнозується хмарна погода з невеликими дощами вночі та вдень. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 11-16°, у Києві вночі близько 10°, вдень 12-14°.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупанти обстріляли Краматорськ на Донеччині, пошкодивши будівлю державної пожежно-рятувальної частини.

Головне