Прогноз погоди в Україні на 24 жовтня: очікується мінлива хмарність без опадів

Прогноз погоди в Україні на 24 жовтня: очікується мінлива хмарність без опадів

В Україні очікується мінлива хмарність без опадів. Температура повітря вночі становитиме від 1 до 6 градусів тепла, вдень від 9 до 14 градусів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За прогнозом погоди на 24 жовтня, в Україні буде мінлива хмарність, опадів не передбачається. Вночі та вранці в західних областях, а також у Житомирській та Вінницькій областях можливі тумани. Вітер переважно північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24 жовтня: яке церковне свято, традиції, прикмети та що не можна робити в цей день

Температура вночі коливатиметься від 1 до 6° тепла, у південній частині від 5 до 10°. На високогір'ї Карпат температура становитиме від 2° тепла до 3° морозу. Вдень температура підніметься до 9-14° тепла, а на Закарпатті та півдні країни може досягати до 17°.

Прогноз по Київщині

У Київській області прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі в регіоні становитиме 1-6° тепла, вдень 9-14°. У столиці вночі 4-6° тепла, вдень 11-13°.

Як писав “Ми-Україна” раніше, керівники інвестиційних фондів активно скуповують цінні папери України, розраховуючи на перемогу Дональда Трампа на листопадових виборах у США.

Головне