Прогноз погоди в Україні на 14 вересня: дощі на заході, на решті території без опадів

Прогноз погоди в Україні на 14 вересня: дощі на заході, на решті території без опадів

У західних, Вінницькій та Одеській областях 14 вересня очікуються хмарна погода з помірними та значними дощами, грозами, тоді як на решті території України переважатиме мінлива хмарність без опадів. 

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

14 вересня в Україні переважатиме мінлива хмарність. Однак, у західних, Вінницькій та Одеській областях погода буде похмурою з опадами. Протягом дня можливі грози. Температура повітря вночі становитиме 13-18 градусів тепла, вдень 18-23 градуси. У Карпатах та Закарпатті прогнозуються сильні дощі, температура близько 11-16 градусів.

На решті території країни очікується суха погода. Лише вночі у більшості північних та центральних областей місцями пройде невеликий дощ. Температура повітря вночі коливатиметься від 14 до 19 градусів тепла, вдень від 24 до 29 градусів. На південному сході країни температура може досягати 31 градуса тепла.

Вітер в Україні переважно південно-східний, 7-12 метрів за секунду. На Лівобережжі та у західних областях місцями можливі пориви вітру до 15-20 метрів за секунду.

Прогноз по Київщині

На Київщині очікується мінлива хмарність. Вночі місцями пройде невеликий дощ, вдень без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 14-19 градусів тепла, вдень 24-29 градусів. У Києві вночі температура повітря опуститься до 16-18 градусів тепла, вдень підніметься до 26-28 градусів.

Як писали “Ми-Україна” раніше, росія отримала від Ірану балістичні ракети ближньої дії Fath-360, які становлять загрозу прифронтовим українським містам.

Головне