Прогноз погоди на 6 жовтня: дощі, грози та жовтий рівень небезпеки на Київщині

Прогноз погоди на 6 жовтня: дощі, грози та жовтий рівень небезпеки на Київщині

В Україні 6 жовтня прогнозується хмарна погода з дощами та грозами, подекуди значні опади, зокрема на заході, півночі та у центральних регіонах. У Київській області оголошено попередження про небезпечні метеорологічні явища.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

По всій території України очікується хмарна погода. У західних та північних регіонах, за винятком Закарпатської та Сумської областей, вночі пройдуть значні дощі. Вдень сильні опади прогнозуються в Одеській, Кіровоградській, Черкаській, Київській та Чернігівській областях. На сході, у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях та в Криму опадів не передбачається.

Вітер переважно південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура в західних областях вночі становитиме 7-12°, вдень 10-15°. На решті території вночі 11-16°, на узбережжі морів 17-20°, вдень 22-27°. У північних та Вінницькій областях температура вдень буде коливатися від 16 до 21°.

Прогноз по Київщині

По Київщині та у місті Київ прогнозується хмарна погода з помірними дощами. Температура вночі 11-16°, вдень 16-21°, у Києві вночі 14-16°, вдень 18-20°. Вітер переважно південний, 5-10 м/с.

У ніч на 6 жовтня у Київській області та місті Київ очікується значний дощ, оголошено жовтий рівень небезпеки.

Як писали “Ми-Україна” раніше, окупаційні адміністрації на тимчасово окупованих територіях України, зокрема в Запорізькій області, активно впроваджують уроки так званого патріотизму, залучаючи до цього бойовиків терористичних угруповань “сво”.

Головне