Призначення Романа Гладкого начальником штабу Сил безпілотних систем прокоментували у Страткомі ЗСУ

Призначення Романа Гладкого начальником штабу Сил безпілотних систем прокоментували у Страткомі ЗСУ

Начальником штабу Командування Сил безпілотних систем призначили Романа Гладкого, якого у 2018 році відстороняли з посади начальника штабу – першого заступника командувача Військово-Морських сил ЗСУ.

У Страткомі ЗСУ прокоментували це.

Там зазначили, що Гладкий пройшов усі необхідні перевірки з безпеки і має багаторічний досвід служби у ЗСУ.

"За наявною інформацією, упродовж 2018 – 2019 років Капітан 1 рангу Гладкий пройшов усі необхідні перевірки Службою безпеки України, має допуск до роботи з відомостями з найвищим ступенем секретності", – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що днями проєкт Deep State опублікував інформацію про тем що Гладкий мав підозри за кількома статтями - державна зрада, шпигунство та корупція. Також у ЗМІ була інформація про те, що дружина Гладкого має російське громадянство і живе в Криму, а донька виступає за ЦСКА на змаганнях.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська разом із командою своєї Фундації відвідала Чернігівщину, де оглянула відбудоване шкільне укриття в Ніжині та передала 672 ноутбуки для школярів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні середня заробітна плата вчителя становить близько 12 000 гривень. Закон про освіту передбачає підвищення цього показника приблизно до 24 000 гривень.

Головне