Принцеса Норвегії вийшла заміж за американського шамана

Принцеса Норвегії вийшла заміж за американського шамана

Норвезька принцеса Марта-Луїза вийшла заміж за самопроголошеного американського шамана Дурека Веррета, інформує Reuters.

Церемонія відбулася у західному норвезькому містечку Гейрангер. На урочистому заході були присутні члени королівської сім’ї з Норвегії та Швеції, друзі, інфлюенсери соціальних мережах і норвезькі знаменитості.

Варто зауважити, що на відміну від інших королівських весіль захід не транслювався по телебаченню. Церемонію від випадкових спостерігачів приховували тенти та біла тканина, адже ексклюзивні права на фотозйомку пара продала журналу Magazine.

Пара вперше публічно оголосила про свої стосунки в 2019 році, а в 2022 році повідомила про свої заручини.

Марта-Луїза, донька короля Гаральда та королеви Соні, відмовилася від офіційних королівських обов’язків у 2022 році.

Таке рішення дозволило їй "більш вільно" займатися власним бізнесом. Тоді вона заявила, що утримається від використання титулу принцеси в комерційних цілях.

Зазначається, що перший шлюб Марти-Луїзи з норвезьким письменником Арі Беном, з яким вона має трьох дітей, закінчився розлученням у 2017 році.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Мумбаї відбулося довгоочікуване весілля Ананта Амбані, сина найбагатшої людини Індії, та Радіки Мерчант, спадкоємиці фармацевтичної імперії. Церемонія стала кульмінацією семимісячних святкувань і зібрала тисячі гостей, серед яких були світові знаменитості та впливові особи.

 

Головне