"Прильот" на Вінниччині: в області пошкоджено інфраструктурний об'єкт

Вінницька область у ніч на 3 серпня зазнала атаки російських ударних безпілотників. За інформацією першої заступниці начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталі Заболотної, внаслідок нападу було пошкоджено об'єкт інфраструктури.

"На території області зафіксовано влучання в інфраструктурний об'єкт. Наразі на місці події працюють підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій", - повідомила посадовиця через соціальну мережу Facebook.

Вона додала, що на цю годину інформації про травмованих або жертв з місця події не надходило.

Як відомо, місцеві медіа вночі писали про вибухи в регіоні. Протягом ночі повітряна тривога у Вінницькій області оголошувалася двічі: спершу з 1:46 до 3:36, а потім з 3:47 до 5:04.

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч з 2 на 3 серпня застосувало комбіновану тактику, запустивши по українській території чотири ракети та  майже 30 дронів-камікадзе. Засоби повітряного нападу ворога українські захисники неба нищили у небі на дев'ятьма областями, серед яких - Київська, Житомирська, Одеська та Полтавська. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 2 серпня липня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 1170 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили чотири танки, майже три десятки бойових броньованих машин, 56 артсистем та один засіб ППО.

Головне