Приліт на Солом'янці: як виглядає постраждала дев'ятиповерхівка після атаки

Приліт на Солом'янці: як виглядає постраждала дев'ятиповерхівка після атаки

Внаслідок масованого ракетного удару по українській столиці 2 січня у Києві руйнувань зазнав багатоквартирний будинок у Солом'янському районі. Надзвичайникам вдалось вивести з понищеною будівлі більш як 130 осіб, одна людина загинула. 

"Одна постраждала з будинку в Соломʼянському районі, жінка похилого віку, померла в кареті "швидкої", - розповів столичний міський голова Віталій Кличко.

За даними КМВА, 27 осіб з багатоповерхівки ушпиталені. 

За даними ЗМІ, в результаті прильоту ракети поруч з будинком утворилась величезна вирва, її глибина становить близько 4 м. В частині постраждалого будинку палають всі дев'ять поверхів, в іншій частини будівлі вогнем охоплено 8-й та 9-й поверхи. 

Нагадаємо, російське окупаційне військо вранці 2 січня масовано вгатило ракетами по Києву. Руйнувань зазнали житлові багатоповерхові та приватні будинки, а також об'єкти цивільної інфраструктури  в Соломʼянському, Голосіївському, Шевченківському, Подільському, Деснянському, Дарницькому, Оболонському та Печерському районах столиці. Постраждала і Київщина. Семеро травмованих осіб та руйнування зафіксовані у Вишневому, двої загиблих - на Фастівщині. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, били ракетами окупанти також і по Харкову. На цю годину відомо про 41 поранену та одну загиблу особу.

 

Головне