Прикро це визнавати, але ми, західний світ, - ідіоти, - віцеспікер Сенату Польщі

Прикро це визнавати, але ми, західний світ, - ідіоти, - віцеспікер Сенату Польщі

Міхал Камінский, віцеспікер Сенату Польщі, не соромлячись у висловлюваннях, розкритикував підхід західного світу до росії. У своїй емоційній заяві він назвав представників Заходу "ідіотами" за наївність і невиправдані очікування щодо зміни поведінки країни-агресорки.

Камінський наголосив на тому, що очікувати інших результатів від однакових дій - це марна справа. Він переконаний, що агресивна природа рф залишається незмінною, і будь-які спроби примирення чи поступок з боку Заходу лише заохочуватимуть апетити Кремля

"Мені шкода, що зараз я можу сказати, що ми, західний світ, ідіоти, тому що ми повторюємо ті ж самі помилки щодо росії і очікуємо інших результатів. Цього не станеться. Якщо ви подасте їм руку, вони вас з’їдять. Вони вас з’їдять. Така їхня природа", — підкреслив він, говорячи про агресивну політику Москви.

Нагадаємо, уряди США, Канади та Великої Британії у спільній заяві повідомили, що росія планує організувати в Молдові заколот, якщо проросійський кандидат не переможе на майбутніх президентських виборах. В документі зазначається, що Москва докладає зусиль аби сформувати у населення Молдови негативне ставлення до західних країн,чинної влади та її спроможності приєднатися до Європейського Союзу. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 15 червня віцепрезидентка США Камала Гарріс оголосила, що Сполучені Штати нададуть Україні 1,5 млрд доларів на енергетику, гуманітарну допомогу та зміцнення цивільної безпеки. 

Головне