Прикордонники зірвали “велику втечу” через Тису на дитячих надувних колах (відео)

Прикордонники зірвали “велику втечу” через Тису на дитячих надувних колах (відео)

На Закарпатті 29 травня прикордонники відділу “Тячів” Мукачівського загону зірвали спробу незаконного перетину кордону. Двоє жителів Львівщини та жителі Закарпаття і Тернопільщини намагалися вплав через річку Тиса потрапити до сусідньої Румунії.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Чоловіки звернулися до ділків через соціальні мережі, щоб організувати незаконний перетин кордону. Прибувши до Тячева, їх підвезли до прикордонної зони та вказали напрямок до річки Тиса, видавши два надувних дитячих кола. 

Однак за 50 метрів до кордону порушників помітив прикордонний наряд. Один із них спробував втекти, але після попереджувальних пострілів він здався.

Затриманим склали протоколи про адмінправопорушення за ст. 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). На втікача також склали протокол за ст. 185-10 КУпАП за злісну непокору прикордонникам. Справи скеровано до суду. Наразі встановлюють осіб, причетних до організації незаконного переправлення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали 28-річного одесита, який намагався незаконно перетнути державний кордон через річку Турунчук, а в подальшому й Дністер.

Головне