Прикордонники затримують на кордоні 20-25 втікачів за добу

Прикордонники затримують на кордоні 20-25 втікачів за добу

Прикордонники затримують на кордоні 20-25 втікачів за добу. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

Йдеться й про "зелену ділянку" кордону, а також і про пункти пропуску, коли люди намагаються використати підроблені документи або підкупити інспекторів ДПСУ, розповів речник Андрій Демченко.

Станом на зараз відмовлено близько 2200 особам які слідували за межі кордону, але не відповідали умові виїзду у сложбове відрядження.

Така норма почала діяти з початку 2023 року.

Діяльність втікачів зменшуються, але зараз це пов'язано з погодними умовами.

Нагадаємо, понад 3000 вантажівок перебувають на кордоні Польщі та України станом на ранок 5 грудня. Про це розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що Україна втратила 9,3 мільярда гривень через блокаду кордону поляками.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.