Прикордонники затримали ухилянтів, які намагалися незаконно перетнути кордон

Прикордонники затримали ухилянтів, які намагалися незаконно перетнути кордон

Співробітники ДПСУ виявили нелегальних "туроператорів", які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Про це інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Прикордонники розповіли, що в Закарпатській області вони зупинили автомобіль "ВАЗ-2109", яким керував чоловік та двоє його співрозмоників, які пообіцяли нелегально переправити українця через високогір’я у Румунію. 

"На Закарпатті прикордонники зупинили автомобіль "ВАЗ-2109", яким троє "бізнесменів" везли чоловіка. Вони пообіцяли за 2000 доларів завести його через високогір’я у Румунію", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на правопорушників складено протоколи та повідомлено в Націоальну поліцію.

Нагадаємо, що співробітники СБУ у Чернівецькій області затримали злочинну групу, яка отримувала понад 100 000 доларів щомісяця, організовуючи виїзд за кордон ухильників від призову до армії.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, щодня на українському кордоні ловлять цілі групи чоловіків, які намагаються втекти за кордон. Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповів, які схеми найчастіше використовують ухилянти для незаконного перетину кордону.

Головне