Прикордонники затримали угорця, який віз в Україну цілий набір наркотиків

Прикордонники затримали угорця, який віз в Україну цілий набір наркотиків

Співробітники Мукачівського загону Держприкордонслужби спільно з митниками запобігли незаконному ввезенню в Україну партії наркотиків.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Інцидент стався на пункті пропуску “Дзвінкове”, де службова собака виявила наркотичні речовини у легковому автомобілі, що належав 39-річному громадянину Угорщини.

У ході перевірки в сумці з-під ноутбука було знайдено пакунок з кількома грамами рослинної речовини, ймовірно канабісу. Більш значна кількість наркотиків була схована в технічних порожнинах автомобіля, у повітряному фільтрі виявлено пакунки з білим порошком, білими кристалами, кілька синіх таблеток і рослинна речовина в сигаретах. Водій стверджує, що серед наркотиків є кокаїн, мефедрон, екстазі та канабіс.

Про інцидент повідомлено співробітників Служби безпеки України. Наразі вирішується питання про порушення кримінального провадження за ст. 305 КК України (контрабанда наркотиків).

Як писали “Ми-Україна” раніше, прикордонники затримали на Буковині п'ятьох чоловіків, які збиралися незаконно потрапити до Румунії.

Головне