Прикордонники затримали групу чоловіків, які намагалися переплисти Тису на гумовому човні

Прикордонники затримали групу чоловіків, які намагалися переплисти Тису на гумовому човні

Прикордонники Мукачівського загону в ніч проти 23 вересня затримали чотирьох чоловіків, які планували незаконно переплисти річку Тиса на гумовому човні, щоб потрапити до Угорщини.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

За 50 метрів до державного рубежу прикордонний наряд затримав зловмисників. Ними виявилися двоє жителів Дніпропетровської області, один житель Київщини та один житель Харківщини. Усіх їх доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративних протоколів та з'ясування всіх обставин правопорушення.

Як стало відомо зі слів затриманих, один з них заплатив організаторам 12 000 доларів США за переправу, інший надав 4 000 дол авансу та планував додати ще 7 000 у разі успішного перетину Тиси. Двоє інших учасників домовилися про виплату по 11 тисяч доларів після прибуття на територію Угорщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДПСУ заявили, що кількість спроб незаконного перетину кордону знизилась.

Нагадаємо, впродовж наступних двох тижнів буде обмежено рух транспорту на кордоні з Угорщиною. У Державній митній службі України заявили, що обмеження впроваджують через ремонт дорожнього покриття у пункті пропуску "Чоп - Захонь". Через обмеження можливі затримки з оформленням та пропуском через кордон.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, працівники ДПСУ зупинили дві машини, в яких вісім чоловіків планували перетнути кордон з Румунією в обхід пунктів пропуску. Пасажирам довелося заплатити по 10 тисяч доларів за організацію цієї незаконної поїздки.

Головне