Прикордонники затримали 17 ухилянтів, які намагалися незаконно потрапити до Румунії

Прикордонники затримали 17 ухилянтів, які намагалися незаконно потрапити до Румунії

В Закарпатській області прикордонники протягом доби затримали 17 чоловіків які намагались втекти до Угорщинита Румунії. Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України. 

Під час патрулювання українсько-угорської ділянки кордону, прикордонні наряди відділів "Лужанка", "Косино" та "Вилок" викрили шість спроб обійти пункти пропуску, в результаті затримано 12 правопорушників.

Відомо, що ще пʼятьох ухилянтів затримали поблизу кордону з Румунією.

"Серед затриманих - 10 жителів Закарпаття, двоє чоловіків зі Львівщини, та по одному жителю Миколаєва, Полтави, Дніпра, Донецька і Запоріжжя", - йдеться в повідомленні.

Співробітники поліції склали протокол про адмінправопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Нагадаємо, що прикордонники Мукачівського загону 2 січня затримали 12 осіб з Закарпаття, які намагалися незаконно перетнути кордон і вирушити до Угорщини.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Закарпатській області затримали чоловіка, який вже вчетверте "штурмував" кордон. Цього разу він вдягнув рожеву шапку, аби здаватись дитиною.

Головне