Прикордонники врятували ухилянта, який тікав до Угорщини та застряг у болоті

Прикордонники врятували ухилянта, який тікав до Угорщини та застряг у болоті

Мукачівський загін прикордонної служби провів рятувальну операцію на кордоні з Угорщиною. 29-річний мешканець Івано-Франківщини, який намагався нелегально перетнути кордон, опинився у скрутному становищі та був змушений звернутися по допомогу. Про це повідомило Західне регіональне управління Державної прикордонної служби.

За інформацією Західного регіонального управління ДПСУ, в ніч на 24 жовтня чоловік зателефонував на гарячу лінію прикордонної служби з проханням про допомогу, зізнавшись у спробі незаконного перетину кордону.

Прикордонники швидко відреагували на виклик та, використовуючи надані координати, виявили порушника на території відділення "Горонглаб". З'ясувалося, що чоловік потрапив до каналу Чаронда і не міг самостійно вибратися з болотистої місцевості.

Після порятунку порушника доставили до підрозділу, де йому надали сухий одяг та можливість просушити особисті речі. За факт спроби незаконного перетину державного кордону проти чоловіка буде відкрито адміністративне провадження.

Нагадаємо, прикордонна служба Фінляндії оголосила про постійне закриття тимчасових пунктів перетину кордону з росією, які не використовувалися з 2022 року. Відповідні дорожні знаки та маркування на обох ділянках вже демонтовано.

Як писали "Ми-Україна" раніше, працівники ДБР затримали трьох посадовців Голосіївського РТЦК та СП міста Києва та трьох цивільних, які організували схему ухилення від мобілізації. Під час обшуків вилучили понад 1,2 мільйона доларів готівкою та кілька елітних автомобілів.

Головне