Президент збирає РНБО щодо МСЕК і "інвалідів"

Президент збирає РНБО щодо МСЕК і

Президент України Володимир Зеленський призначив засідання РНБО і вимагає реакції поліцейських щодо ситуації з медико-соціальними експертними комісіями та оформленням фальшивих інвалідностей, зокрема прокурорами. Про це глава держави сказав у вечірньому зверненні.

"На жаль, у тилу тут, в Україні, стаються речі, з якими жодних ворогів не треба. Це реально внутрішній ворог", - зазначи він.

Зеленський додав, що те, що відбувається з МСЕК – медико-соціальними експертними комісіями – та нахабством людей, зокрема прокурорів, які скористалися своїми зв’язками із МСЕК та пооформлювали собі фальшиві інвалідності.

Президент наголосив, що чекає від правоохоронців, зокрема передусім СБУ, ДБР, Офісу Генпрокурора, відповідних швидких жорстких рішень.

 Нагадаємо, що вступ України до НАТО без урахування тимчасово окупованих територій не є предметом для обговорення - запрошення до Альянсу можливе тільки в межах кордонів 1991 року.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський повідомив про звільнення 95 українців з російського полону, серед яких 26 офіцерів. 

Головне