Президент України провів зустріч з високопосадовцями Пенсильванії

Президент України провів зустріч з високопосадовцями Пенсильванії

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з губернатором Пенсильванії Джошем Шапіро, сенатором від штату Бобом Кейсі та конгресменом Меттом Картрайтом. 

Зеленський, перебуваючи з візитом у США, зустрівся з ключовими політичними фігурами штату Пенсильванія. У зустрічі взяли участь губернатор штату Джош Шапіро, сенатор Боб Кейсі та конгресмен Метт Картрайт.

Під час зустрічі обговорювалися питання подальшої співпраці та підтримки України. Президент висловив вдячність за надану допомогу та наголосив на важливості посилення спільних зусиль України та Америки.

"Ми домовилися про активізацію нашої співпраці, щоб зміцнити наші спільні позиції", - підкреслив Зеленський.

Особливу подяку український лідер висловив жителям міста Скрентон за теплий прийом, зокрема за використання синьо-жовтих кольорів українського прапора під час вітання делегації.

"Вдячний за всю підтримку. Домовилися працювати ще активніше, щоб наша спільна сила – України та Америки – збільшувалася. І окремо хочу подякувати всім, хто вітав нас у Скрентоні із синьо-жовтими кольорами нашого прапора", – зазначив він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський у рамках свого візиту до Сполучених Штатів побував на заводі в Пенсильванії, де виготовляють 155-мм артилерійські снаряди для українських Сил оборони. Про це глава держави повідомив у своєму акаунті в соціальній мережі X.

Головне