Президент США Джо Байден захворів на COVID-19

Президент США Джо Байден захворів на COVID-19

Президент США Джо Байден отримав позитивний тест на коронавірус йому дали першу дозу противірусного засобу, і тепер він повинен самоізолюватися у своїй резиденції на узбережжі Атлантичного океану. Про це повідомляють CNN.

"Сьогодні вдень у мене був позитивний тест на COVID-19, але я почуваюся добре і дякую всім за добрі побажання. Я буду ізольований, і протягом цього часу продовжуватиму працювати, щоб виконати роботу для американського народу", – написав він в Х.

У Білому домі запевнили, що надаватимуть регулярні оновлення щодо стану здоров’я президента.

Президент повернеться до резиденції в штаті Делавер, де виконуватиме свої обов’язки в самоізоляції. Адміністрація постійно повідомлятиме про стан здоров’я Джо Байдена.

Підтвердження Білого дому сталося після появили на конференції президента та генерального директора UnidosUS Джанет Мургіа після того, як Байден запізнився на півтори години на свій запланований виступ.

Нагадаємо, Україна знайде спосіб протистояти військам росії, навіть якщо колишній президент США Дональд Трамп переможе і поставить під загрозу життєво важливу американську підтримку. Про це повідомив міністр оборони України Рустем Умеров у своєму дистанційному виступі на щорічному Форумі з безпеки в Аспені.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Торецькому напрямку спостерігається тривожна тенденція, як окупанти застосовують нелюдські методи ведення війни. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив командир взводу 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Станіслав Краснов.

Головне