Президент Сербії домовився відсвяткувати звільнення Белграда разом з рф

Президент Сербії домовився відсвяткувати звільнення Белграда разом з рф

Лідер Сербії анонсував спільне з росією відзначення річниці визволення столиці від нацистів. Це рішення було прийняте під час зустрічі Александара Вучича з дипломатичним представником рф Александром Боцаном-Харченком.

На своїй сторінці в соцмережі сербський президент охарактеризував переговори як "дуже хороші" та повідомив про досягнуту домовленість. За його словами, країни разом вшанують 80-ту річницю перемоги над фашизмом та звільнення Белграда.

"Домовилися спільно відзначити 80-ту річницю перемоги над фашизмом і визволення Белграда", – резюмував сербський президент.

Нагадаємо, чотири жінки, з Красногорівки на Донеччині пройшли пішки 12 км через поле під обстрілами, щоб уникнути російських обстрілів. Поліцейські розшукали їх та доставили до пункту переселенців.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Александр Стубб, президент Фінляндії, висловив думку про назрілу необхідність розпочати переговорний процес між Україною та росією. У розмові з виданням Le Monde він схвалив стратегію українського лідера Володимира Зеленського щодо залучення російської сторони до участі у другому саміті миру. На думку Стубба, такий крок є вдалим тактичним ходом у поточній ситуації.

Головне