Президент привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом

Президент привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом

Президент України Володимир Зеленський привітав працівників радіо, телебачення та зв'язку із професійним святом.

Він відзначив важливість їх роботи для національної безпеки країни в умовах війни.

"Спасибі за ваш професіоналізм, креативність, почуття прекрасного, за постійний пошук нового й актуального. В умовах війни ваша робота є важливою складовою національної безпеки і пошуку власної ідентичності", - написав Зеленський.

Під час зустрічі з працівниками й працівницями українських телеканалів, які забезпечують роботу телемарафону "Єдині новини" обговорили: посилення уваги світу до України, збільшення можливостей для висвітлення фронтових подій та наближення необхідних Україні результатів.

"Вдячний кожному й кожній, хто допомагає боронити свободу й незалежність України та захищає людей від російської дезінформації", — сказав Володимир Зеленський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, співробітники Держприкордонслужби повідомили про викриття та знешкодження групи осіб, брали участь в незаконному переправленню "ухилянтів" з України у Словаччину через держкордон. Виявити злочинців допомогли камери спостереження, які зафіксували їх рух поблизу українсько-словацького кордону, інформує ДПСУ.

"За кількасот метрів від держкордону оперативники затримали двох українців. Третій втікач – він же переправник – зупинився тільки після попереджувальних пострілів вгору. Ним виявився громадянин Словаччини", - йдеться у повідомленні відомства. 

 

Головне