Президент підписав указ про введення санкцій проти деяких російських медіа

Президент підписав указ про введення санкцій проти деяких російських медіа

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти низки російських медіа та компаній, зокрема й з тимчасово окупованого Криму. Про це повідомили в указі №340/2024 на сайті глави держави.

Рішення РНБО України від 22 травня "Про застосування і скасування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" проти 68 юридичних і двох фізичних осіб.

Санкції введені проти телекомпаній "НТВ Плюс", "Перший канал. Всесвітня мережа", "Звезда", "ТНТ Телесеть", "Петербург", "Рен ТВ", ТРК "Крим", газет "Известия", "Московский комсомолец".

Контроль за виконанням рішення здійснюватиме секретар РНБО Олександр Литвиненко.

Нагадаємо, у Нікополі двоє постраждалих внаслідок ранкових атак 24 травня, також окупанти обстріляли Марганецьку громаду. Про це повідомив начальник ДніпроОВА Сергій Лисак. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у боях на півночі Харківщини співвідношення втрат між українськими та російськими військовими становить один до восьми — на одного загиблого воїна ЗСУ припадає вісім знищених окупантів. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

Головне