Президент Чехії про теракт у Москві: Тероризм огидний у всіх його формах

Президент Чехії про теракт у Москві: Тероризм огидний у всіх його формах

Президент Чехії Петр Павел відреагував на теракт у "Крокус Сіті Холл" у Підмосков'ї та заявив про огидність тероризму у будь-якому прояві, пише ČTK.

За словами глави чеської держави, росія повинна провести повноцінне розслідування теракту, однак не використовувати його у політичних цілях.

"Хто б не стояв за цим нападом і якими б не були його мотиви, тероризм у всіх його формах огидний. Важливо, щоб розслідування не було використано в політичних цілях, але щоб справжні винуватці та їхні мотиви були виявлені", - заявив Павел.

Нагадаємо, ввечері 22 березня невідомі здійснили напад на концертний зал "Крокус Сіті Холл" під Москвою. Вони відкрили вогонь у будівлі та влаштували там пожежу. Внаслідок нападу загинули та постраждали кілька сотень осіб. Відповідальність за напад на себе взяли ІДІЛ, однак росія стверджує, що до нападу причетна Україна.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Франції Емманюель Макрон вважає, що звинувачувати Україну у теракті в концертному залі "Крокус Сіті Холл" під Москвою цинічно

Головне